Omgeving en locatie

Zuidoostbeemster is een gezellig dorp in de gemeente Beemster. Zuidoostbeemster wordt gekenmerkt door een landelijke omgeving met bijzondere stolpboerderijen. Dit geeft Zuidoostbeemster haar eigen karakter binnen de gemeente Beemster en provincie Noord-Holland.

Alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, onderwijs en sport zijn in het dorp of in Purmerend en u vindt zelfs een chocoladewinkel om de hoek! Maar Zuidoostbeemster nodigt vooral uit tot buiten verblijven. Geniet van een fietstocht naar de omliggende gemeenten of neem vanaf de zwemsteiger aan de Westerdraay een duik in natuurwater. Het is allemaal in de buurt.

Rustig thuiskomen

De inspirerende groene omgeving nodigt u uit om de auto te laten staan en te voet of met de fiets buiten te verblijven. Wilt u toch wat verder? Hoorn, Zaandam, Volendam, Zaandam en Amsterdam zijn dankzij de A7 en N244 slechts op ca. 20 autominuten afstand. Maar de provinciale wegen nodigen u vast uit ook de langere afstanden met de (elektrische) fiets te gaan beleven. U zit zo in de stad terwijl u ondertussen geniet van de groene landerijen en de vergezichten. Sport en ontspanning als onderdeel van uw reis!Met de dynamiek van deze steden dichtbij is het altijd rustig thuiskomen in de Boomgaard.

Wonen in de Boomgaard

Zoals in een boomgaard verschillende bomen staan, komen in de Boomgaard verschillende woningen. In het verleden lag een boomgaard meestal voor of direct naast de boerderij en was hij dus vanaf de weg te zien. De woningen in de Boomgaard liggen allemaal aan de rustige lanen. Een knipoog naar de authentieke ligging van de fruitbomen in een boomgaard.

© 2020 - Wonen in de Boomgaard - 63 tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen in een groene, waterrijke omgeving. | Disclaimer