Comfortabel wonen in het hart van het dorp

Zoals in een boomgaard verschillende bomen staan, komen in de Boomgaard verschillende woningen. In het verleden lag een boomgaard meestal voor of direct naast de boerderij en was hij dus vanaf de weg te zien. De woningen in de Boomgaard liggen allemaal aan de rustige lanen. Een knipoog naar de authentieke ligging van de fruitbomen in een boomgaard.

Door de diversiteit aan woningtypes voelt iedereen voelt zich thuis in de Boomgaard, van starter tot doorstromer of empty-nester. Een goede tussenwoning, een vrije hoekwoning, een ruime twee-onder-een-kap woning en of een vrijstaande villa: in de Boomgaard staan ze er allemaal! Alle woningen hebben een privétuin met een variatie in zonoriëntatie. Parkeren kan op eigen erf of in openbaar gebied.

Wonen in de Boomgaard

Wonen in een groene omgeving

Wilt u comfortabel en aangenaam wonen in een goed geïsoleerde nieuwbouwwoning in een historische rijke en landelijke omgeving? Dan is uw (t)huis in de Boomgaard.

In dit deel van de Boomgaard komen 4 tussenwoningen, 2 hoekwoningen, 10 twee-onder-een-kap woningen, 7 vrijstaande
villa’s en 4 levensloopbestendige woningen in een groene, waterrijke omgeving. De nieuwe woningen grenzen aan rustige
boomrijke lanen die voor de kinderen aantrekkelijk zijn om buiten te kunnen spelen en om de wereld te ontdekken.

Uw nieuwe (t)huis in de Boomgaard

In dit deel van de Boomgaard komen 7 tussenwoningen, 6 hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 17
vrijstaande villa’s in een groene, waterrijke omgeving. De nieuwe woningen grenzen aan rustige boomrijke lanen die voor
de kinderen aantrekkelijk zijn om buiten te kunnen spelen en om de wereld te ontdekken.

Wonen in de Boomgaard
Wonen in de Boomgaard

Wonen in de Boomgaard

Zuidoostbeemster wordt uitgebreid met de nieuwbouwwijk ‘De Nieuwe Tuinderij Oost’. In een gebied dat ooit voor landbouw werd gebruikt, groeit nu een nieuwe woonwijk. Tot deze nieuwe woonwijk behoort project ‘in de Boomgaard’: 63 tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen in een prachtige groene, waterrijke omgeving. Dankzij de rijke karakteristieke architectuur perfect passend in de bestaande omgeving en dankzij de diversiteit aan woningtypes voelt iedereen zich thuis in de Boomgaard!

Woningtypes

Door de diversiteit aan woningtypes voelt iedereen zich thuis in de Boomgaard, van starter tot doorstromer of empty-nester. Een goede tussenwoning, een grote hoekwoning, een ruime twee-onder-een-kap woning of een vrijstaande woning: in de Boomgaard staan ze er allemaal! Alle woningen hebben een privétuin met een variatie in zonoriëntatie. Parkeren kan op eigen erf of in openbaar gebied.

Eengezinswoning

Wilt u een karaktervolle familiewoning met een hoogwaardige architectuur, die er echt uitspringt? Dan is type Perenboom uw woning.

Wonen in de Boomgaard
Wonen in de Boomgaard

Twee-onder-een-kap woning

Wonen aan het water, extra vergezichten, nog meer daglichttoetreding dankzij grote raampartijen in voor- en achtergevel of een bijzondere topgevel? Wilt u een praktische entree in het midden van de woning, waardoor speelse ruimtes op de begane grond ontstaan? Dan kiest u voor een van de varianten van type Kersenboom.

Levensloopbestendige woning

In deze extra brede levensloopbestendige twee-onder-één-kap woning met een (slaap)kamer en badkamer op de begane grond kunt u in elke fase van uw leven aangenaam wonen.

Wonen in de Boomgaard
Wonen in de Boomgaard

Vrijstaande villa

Wonen in een villa met een rijke architectuur, met nog meer vrijheid en ruimte: dat is wonen in een Appelboom. Verscheidenheid in materiaalgebruik, gevelindelingen, dakvormen en de ligging op de kavel maken elke vrijstaande villa uniek.

© 2020 - Wonen in de Boomgaard - 63 tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen in een groene, waterrijke omgeving. | Disclaimer